Petra Almréus

Love

Här kommer en av mina favoritlåtar från denna sommar, Elin Ruth Sigvardsson feat. Lars Eriksson.

Trevlig helg på er:)

Petra Almréus

Stor terass mitt i NY

Denna terass tillhör en gammal fabrikslokal på Manhattan i New York. Nu ombyggd till lägenhet av ett svenskt par. Halva ytan i lägenheter upptas av en stor ateljé och det finns få väggar i denna enormt stora våning. Öppen planlösning och med tillhörande fin terass. Härligt boende, mitt i New York:)

Petra Almréus

Iron&Wine

Det kanske finns en och annan som känner igen denna filmmusik. Jag hörde den första gången när min dotter såg filmen om och om igen som hon har en förmåga att göra med sina favoriter:) Flightless Bird, American Mouth – jag älskar låten…men har fortfarande inte sett hela filmen.

Trevlig helg på er:) Nu tar jag semester några dagar men kanske bloggar från Frankrike om jag springer på ngt fint. Vem vet?

Petra Almréus

Aran Islands

När jag satt på flyget till Göteborg förra veckan läste jag om Irlands västkust och denna ögrupp en bit utanför, Aran Islands. Jag har alltid velat besöka Irland för dess underbara natur och när jag läste om Inis Meain blev jag helt tagen. På denna lilla ö finns en restaurang med tillhörade hotell. Dit skulle jag gärna vilja åka någon gång:)

Petra Almréus

Designklassiker i ny tappning

Fåtöljen Ägget är ju en stor, välkänd klassiker från Arne Jacobsen. Vad händer om man blandar in Paul Smith? Jo, detta:)