Björn Andersson

Fjällnäs

I helgen var jag uppe i våra vackra fjäll på bröllop. Närmare bestämt Hamra och Fjällnäs. Ett otroligt vackert ställe och ett fantastiskt bröllop med allt! Vigsel i det omtalade Aula Capella som arkitektbyrån 3dO ritat, väldigt snyggt och som bland annat inhyser ett blyglasfönster signerat Karin Mamma Andersson. Middagen hölls på Fjällnäs Restaurang som NY-times har som nummer 6 på ställen man måste besöka. Riktigt bra mat och snyggt inrätt. Det är en gammal anläggning med anor från 1800-talet och som varsamt renoverats och fixats till på ett underbart sätt. Kan så klart rekommendera ett besök!

Björn Andersson

Vackert tak!

Såg det här otroligt vackra taket i Sundbyberg i veckan. Blev dock lite ledsen när jag såg att man satt väv på väggarna..

Björn Andersson

Pardörrar

På Frejgatan gjorde vi dessa dörrar för ett tag sedan. Tycker att dom blev riktigt snygga med den lite mörkare ekådringen till mässingen på trycken och detaljer.

Björn Andersson

Gamla dörrar

Många gånger när vi byter ut dörrarna i trapphusen så flisas dom ner och återvinns som fjärrvärme. Det är svårt att sälja dem vidare till byggnadsvårdsbutikerna som oftast bara vill ha innerdörrar. Men så i helgen bodde jag på ett hotel där man använt en gammal trapphusdörr som sänggavel. Snyggt eller hur!

Björn Andersson

Specialdörr

I ett mycket vackert trapphus i Stockholm så har vi gjort väldigt speciella dörrar. Dom här är är inte raka som vanliga dörrar utan konkava, dom följer alltså trapphusets rund. Vi har också satt tillbaka originalhandtaget. I bland funkar det efter att man lött om det inuti i bland inte..