Petra Almréus

Formex för inspiration

Imorrn drar jag och Petra Almreus (Head of Marketing på Svenska Skydd) till Formex på Stockholmsmässan, för att samla på oss nya små idéer samt få inspiration.

Formex är den största branschmässan för nordisk inredningsdesign. Här möter 850 utställare kring 24 000 nationella och internationella fackbesökare och över 700 medierepresentanter.

Petra Almréus

Mysig butik

Jag har passerat denna butik så många gånger utan att ha stannat och gått in. Idag gjorde jag det och det var som jag anade, en butik helt i min smak:) Par Courrier har även en webbutik!

Petra Almréus

Svenska Skydd på Fastighetsmässa

”Årets fastighetshändelse”- så självklart måste även Svenska Skydd vara på plats när Fastighetsmässan kommer till Västsverige och Svenska Mässan i Göteborg.

Det blir två dagar med tydligt fokus på framtidens fastighetslösningar. Svenska Skydd hittar ni i montern B:10:11. För gratis entrékort, klicka dig vidare här!

Plats & öppettider:
Svenska Mässan, Göteborg
7 – 8 september 2011
7 september: 9.00-16.00
8 september: 9.00-16.00

Petra Almréus

Parmalindad kycklingfilé

Denna kyckling är enastående god och enkel att laga. Bilden tog jag under semestern när jag skulle laga mat ombord på båten. Det gick alldeles utmärkt på liten yta!

4 port

4 kycklingfiléer

1tsk salt

1krm svartpeppar

4 skivor parmaskinka

2 tsk oregano

4 skivor parmaskinka

2 dl vispgrädde

2 msk balsamvinäger

1 msk konc kycklingfond

2 pressade vitlksklyftor

Gör så här:

Ugn 225 grader. Krydda kycklingen med salt och svartpeppar och oregano. Förstek i stekpanna. Linda in kycklingfiléerna med parmaskinkan och lägg i en ugnsfast form. Vispa ihop övriga ingredienser och häll över kycklingen och grädda i ugn ca 15-20 minuter. Servera med frästa grönsaker. Jag tycker att sockerärtor passar jättebra till denna rätt!

Petra Almréus

Leverans av säkerhetsdörrar

Här lastar lageransvarige Jens och montörsledaren Micke av en leverans säkerhetsdörrar.

Nu är det bara ut och montera!