Björn Andersson

Svenska skydd i Stockholm

I bland så stöter man på fula nya element i trapphusen, och det är inte alltid så lätt att hitta ett gammalt som passar in. Då bygger vi oftast in dem och ådrar som övriga trapphuset…

Björn Andersson

Svenska skydd i Stockholm

I går träffade vi upp en BRF i Solna som jag färgsatt för att få ett formsäkert trapphus. En del i detta är att vi ska se över hur elen i trapphuset ser ut och hur vi ska få ordning på alla sladdar. Våra elektriker ser till att styra upp det så att vi kan få upp dessa vackra armaturer..

Björn Andersson

Svenska skydd i Uppsala

På vårt objekt i Uppsala håller målarna på för fullt och målar. Tak, väggar räcken mm, och det går som
ni kan se en hel del färg. Burkarna står på tork gör att kunna källsorteras.

20110927-071236.jpg

Björn Andersson

Svenska skydd i Birkastan

Tar en pause från Uppsala i dag då jag som alla andra fått en släng av något i halsen och näsan.. Det blir till att sitta och arbeta med färgsättningar och inspiration till ett par trapphus som vi ska formsäkra. Sitter just nu med en förening där det i dag ser ut som att tiden stannat runt 1960, inte så passande i ett trapphus från 1905 och som det gamla arkitektparet Dorph & Höög ritat. Det blir nya pardörrar, marmorerade väggar i hela trapphuset, nu dekorbelysning mm.

Björn Andersson

Svenska skydd i Uppsala

Nu börjar ett par av de 15 trapphus vi gör i Uppsala bli klara. De dekorativa ränderna ger trapphusen ett fint lyft. Kontrasten på räcket i grafitgrått mot väggarna och säkerhetsdörrarna blir stilrent. Ett formsäkert trapphus helt enkelt!

20110920-105130.jpg

20110920-105143.jpg