Björn Andersson

Moderna armaturer

Det här med ljus är ju så otroligt viktigt, speciellt nu när det är så mörkt. När jag började färgsätta och utforma trapphus så fanns det inte så mycket vackra och snygga armaturer att tillgå. Numera är det betydligt lättare att hitta formsäkra och bra armaturer. Kolla in dessa vackra varianter..

Björn Andersson

Före efter Svenska skydd

Det var ett tag sedan vi körde före efterbilder från våra objekt. Så här kan det se ut innan och efter Svenska skydd varit inne och formsäkrat..

Björn Andersson

Ådrade fönster

Fönsterpartiet är något som jag tycker att man många gånger glömmer, man tittar på massa andra delar och glömmer den vackra del i trapphuset. Kolla bara in detta underbara ljusinsläpp..

Björn Andersson

Målade dörrar

Vi pratar för det mesta om ådrade dörrar här på trapphusbloggen, och visst är det så att de flesta dörrarna har varit ådrade eller i trä som original. Men självfallet så förekommer det även målade dörrar. Vita är ju uteslutet, det är för insidan av lägenheten. Utsidan kan då se ut så här…

Björn Andersson

Gröna tak

Gröna tak är kanske inte det första man tänker på när man ska måla om i trapphuset. Men kolla va vackert det blir med ljusbeiga väggar till och ett konstraterande räcke till i grafitgrått.