Petra Almréus

Tips i Lissabon

Jag var i Lissabon förra veckan och en av dagarna åt jag middag på Kais. En gammal fabrik, ombyggd till restaurang. Helt otroligt god mat, underbar atmosfär och personalen var helt fantastisk…Kais alltså…

Petra Almréus

Montering av säkerhetsdörrar

Daniel Strömgren monterar nya säkerhetsdörrardörrar åt ett bostadsbolag i Stockholm…

Petra Almréus

Färgstarkt tak

I denna bostadsrättsförening på södermalm i Stockholm valde vi att måla samtliga tak turkosblå. Det blir effektfullt och passar i fastigheten som är byggd på 1930-talet. Föreningen valde vårt koncept, Formsäkra Trapphus med bl a nya säkerhetsdörrar, fastighetsboxar, trapphusmålning samt nya armaturer.

Petra Almréus

Fastighet 2013 i Norrtälje…

På onsdag den 23/1 mellan 17-20.30 finns vi representerade på Fastighet 2013 i Folkets Hus, Norrtälje. Här kommer vi bl a att presentera Formsäkra Trapphus. Vi kanske ses där!

Petra Almréus

Trapphusrenovering

Ett besök hos Brf Karlbergsvägen 80 där vi påbörjat trapphusrenoveringen. Föreningen har valt vårt koncept Formsäkra Trapphus med trapphusmålning, säkerhetsdörrar, hissrenovering, slipning av terazzogolv, nya armaturer och belysning samt renovering av stenmur utomhus. Vi tackar för förtroendet och fortsätter vårt arbete med entreprenaden… På bild, Benny.