Petra Almréus

Medarbetare i fokus

En av våra glada och duktiga målare, Benny Eriksson:)

Petra Almréus

Vackra detaljer

Det här är en del i vårt koncept, Formsäkra Trapphus. Vi lämnar ingenting åt slumpen. Allt är noga utvalt, med kärlek och omsorg. Alltifrån ett trycke som detta till säkra vackra säkerhetsdörrar, tidstypisk trapphusmålning, armaturer och renovering av hisskorg. Nyfiken? Läs gärna mer om oss på svenskaskydd.se.

Petra Almréus

Formsäkra Trapphus

Ni har väl varit inne på vår hemsida och läst om Formsäkra Trapphus

Petra Almréus

Den nya lilla svarta…

I somras blev en kvinna i Malmö intervjuad i radion. Jag satt i bilen på väg hem från Norrtälje och lyssnade på radion. Det är inte ofta det händer med en tonåring i familjen. Vanligtvis brukar det dåna ut hög musik via Spotify eller ngn radiokanal som jag annars inte lyssnar på. Men den här gången var radion på och jag det pratades om en inbrottsvåg som pågick i Malmö. Kvinnan som blev intervjuad pratade gott om säkerhetsdörrar och hon kallade den även som ”den nya lilla svarta”. Jag tyckte att det var så roligt att hon uttryckte sig som i modevärlden:) Att en säkerhetsdörr är den nya lilla svarta.

För några år sedan arbetade jag som säljare och jag sålde faktiskt svarta dörrar till en förening på Östermalm. Fullpoäng för mig och jag smålog hela vägen hem:)