Petra Almréus

Svenska Skydd i Helsingborg

Idag arbetar jag från vårt kontor i Helsingborg. Och ikväll har vi invigning av våra nya lokaler för kunder och leverantörer. Har ni vägarna förbi Helsingborg idag så titta förbi. Vi sitter på Planteringsvägen 11. Välkomna!

bild

Petra Almréus

Nya säkerhetsdörrar

Jag är på vårt kontor i Helsingborg och jobbar denna vecka och passar självklart på att ta en titt hos Brf Fredriksdal som får nya säkerhetsdörrar av oss. Att hålla ordning och redan under entreprenaden är en självklarhet för oss och som uppskattas av kunden. På bild Mattias Eriander och Anders Levin.

bild 2

 

Petra Almréus

Fastighetsboxar

Jag var och besökte FFF (Forum för fastighetsboxar) förra veckan. Fler och flera föreningar väljer att installera fastighetsboxar, ofta i samband med att man byter dörrar till säkerhetsdörrar. Gå gärna in på Entréboxar.se och läs mer om olika modeller, utförande mm

Petra Almréus

Valet 2014

Världens bästa arbetsplats

Ett steg i ledet att skapa världens bästa arbetsplats är arbetet med jämställdhetsfrågor och värderingar i samhället. Dessa frågor är högaktuella och berör oss alla. Detta gäller kön, etnisk bakgrund eller sexuell läggning. Vi arbetar ständigt med dessa värderingar i organisationen för att skapa den arbetsplats som vi beskriver som världens bästa, inte bara för några, utan för alla.

Och idag är det val i Sverige. Gå och rösta. Det är vår skyldighet…
Trevlig valsöndag alla!

Petra Almréus

Säkerhetsdörrar

Denna förening på Kungsholmen har satsat på form och säkerhet i sitt trapphus. En vacker marmorering pryder väggarna i entrén och samtliga trädörrar har bytts ut till nya säkerhetsdörrar som förädlats på plats för att efterlikna originaldörrarna…