Björn Andersson

Provmålning på Rörstrandsgatan

Den här veckan har våra målare börjat med ett nytt stort objekt. Två stora trapphus dör vi ska tvätta ner all limfärg som sitter under dagens plastfärg.
Ett tungt arbete men som är helt avgörande för att färgen ska sitta fast.
Det är även en massa att laga i efter att våra elektriker har fält in all el och dragit fram ny tre-fas till alla lägenheter. Nu kan de boende äntligen använda sina egna tvättmaskiner och samtidigt ha diskmaskinen på. Vi beräknar att det ska vara helt klart någon gång i Januari februari. Tillsammans med föreningen så tittade vi också på de prover jag målat upp, oxidröda väggar med ett par handmålade linjer och ådrade snickerier blir det, snyggt!

IMG_0589.JPG

Björn Andersson

Hälsingehöjden

Nu börjar vi närma oss slutet med måleriarbetet och det de sista finliret kvar.
Det blir så otroligt vackert bara som det är nu, men med de nya armaturerna och namnskyltar mm så kommer det att lyfta ett steg till.

IMG_0579.JPG

IMG_0587.JPG

IMG_0585.JPG

IMG_0588.JPG

Björn Andersson

Gammalt och nytt

Efter 10 år så började mina kära Blundstonekängor att ge upp. Absolut bästa arbetsskon, det blev ett par likadana till.

IMG_0570.JPG

Björn Andersson

Stadshuset

Varje morgon bör jag cyklar till kontoret eller något av våra trapphus så ser jag vårt vackra stadshus. Vissa morgnar vackrare än andra, trevlig helg!

IMG_0446.JPG

Björn Andersson

Nationalromantik

Veckan går fort, vi har tittat på en massa nya fina trapphus. Några där föreningen vill återskapa det Nationalromantiska igen, ovanligt men väldigt väldigt kul.

IMG_0505.JPG

IMG_0507.JPG