Björn Andersson

Vårt hem på Västmannagatan

I dag blev vi klara med det dekorativa måleriet på Västmannagatan. Vilken otrolig skillnad det blev, borta är de svampade väggarna och det kladdigare målade snickerierna. Att med ändå relativt enkla medel som ramar och några handmålade linjer få fram den där rätta känslan är så fantastiskt kul!  

       

Björn Andersson

Svenska skydd på cykel

För att på bästa sätt komma runt i stan har jag alltid cyklat, man kommer helt enkelt snabbast och skönast från punkt a till punkt B. Jag kör året runt och då slits cyklarna ganska snabbt. Den jag haft är helt slut så nu är det en ny fin på gång. Denna med vår snygga logga i ramen så att alla ser vem som far runt på stan. 

 

Björn Andersson

Guld

Vi har precis dragit linjerna upp i trapphuset på Västmannagatan, grått med ett tunn linje i guld. Det blir verkligen supersobert och skapar en lite lyxigare känsla på bra sätt. Daniel har börjat med entréväggarna som ska få ramar i liknande kulörer.. 

  

Björn Andersson

Rörstrandsgatan

Är och småfixar med några detaljer som är kvar i trapphuset och får njuta av hur vackert det tillslutblev. Väggarnas härliga originalröda väggar och den mustiga ekådringen. Entréerna som vi så fint fixade till och sparade de gamla målningarna som var kvar och armaturen som blir pricken över i:et med sin mässing och sitt fina opalglas. Riktigt trevligt!  

       

Björn Andersson

Tillbaka i Vasastan

Vi har lämnat Södermalm för ett tag och är nu på Västmannagatan och ådrar. Väldigt mycket spröjsade fönster så det blir en hel del sparningsmålning.. Men snyggt med mörk ek!