Jenny Larsson

Nyckeln är pusselbiten i en trapphusrenovering

Många känner oro i att ha lämnat ifrån sig en nyckel under en renovering/dörrbyte i trapphus! Under en entreprenad i trapphus där dörrbyte sker är nyckeln huvud pusselbiten för att våra entreprenörer ska kunna utföra sitt arbete och detta sker ofta i olika faser. Dörrbyte, målning, el, dekormålning, efterjustering samt besiktning och eventuella åtgärder efter besiktning. Svenska skydd förvarar alltid nycklarna på ett säkert sätt under hela entreprenaden! Men nu sätter jag nyckeln i låset…och tar semester!

Gold key

Jenny Larsson

Gammalt fast nytt i trapphuset!

Är så fascinerad av mina kollegor som dekormålar våra säkerhetsdörrar. De skapar en tidsenlig epok med färg och penslar och jag hoppas på inom kort att själv få prova att dekormåla på våra formsäkra trapphus…eller inte! Vill här visa er 2 underbara exempel få gediget handarbete, ÅDERMÅLNING!

ådringsmålning

IMG_3350-0.jpg

Jenny Larsson

Gluttplugg, titthål, kikhål eller trapphusets spionöga!?

Älskade att vara hos min farmor, dra fram trestegspallen till dörren och stå och spionera på alla som gick i trapphuset! Har alltid sagt titthål…men vet ni vad, det heter DÖRRKIK!

Har nu sett flera olika modeller och vill man….så kan du koppla dessa till en 32″ TV och sätta på insidan av dörren! :-)

kikhål

Jenny Larsson

Handtag, famntag, klapp eller kyss

Vad heter det egentligen, stolt som en bidrottning pratar jag om handtaget jag köpte för 1 år sedan hem, fnitter utbryter och jag får snabbt lära mig att det heter TRYCKE, stor kram till alla mina kollegor som lär mig så fantastiskt mycket om trapphus/säkerhetsdörrar och dess olika termer….men till er alla, klem (kram på norska!)

Trycke

Jenny Larsson

Ny i trapphuset

Hej på er! Jag är ny inom området renovering trapphus, formsäkra trapphus och vilken underbar känsla! Jag har samlat på mig så många olika känslor i olika trapphus så låt mig få dela mig mig av mina nya kunskaper inom totalrenovering av trapphus de följande inläggen

IMG_0620