Youness Akhzouz

En av våra HBV kunder

Nu är jag klar med ett dörrmontage som en hyresgäst från Förvaltaren i Sundbyberg har beställt. Kunden blev jättenöjd och tyckte att det blev så tyst i lägenheten…

FullSizeRender

Youness Akhzouz

Spegeldörr

Nu har jag precis monterat klart denna fina dörr och nu skickar jag ordern vidare till Lillemor som kommer att ådringsmåla dörren.Nedan ser ni bild på både in- och utsida.

IMG_5320  IMG_5321

Youness Akhzouz

Det är insidan som räknas

Man ser oftast bara dörrarnas utsidor från trapphuset, men så här fint blir det invändigt. Eller hur? Och dörren är faktiskt bara grundmålad ännu…

FullSizeRender[15]

Youness Akhzouz

Trapphusrenovering

En Brf i Stockholms innerstad valde att anlita oss för en trapphusrenovering.
Vi har monterat nya säkerhetsdörrar som vi har förädlat med boader in- och utvändigt för att efterlikna originaldörrarna i fastigheten. Utöver det så har renoverat 6st hissar samt sett över skalskyddet (källar- och branddörrar).
Vi hjälpte även föreningen med att dra ny el i fastigheten och monterade nya vackra armaturer.
När vi var klara med all montering så tog våra duktiga dekorationsmålare över och förvandlade trapphuset till ett återskapat trapphus, anno1915.
Detta är vad vi kallar för Formsäkra Trapphus!
Vi som var med i detta projekt var Mats (sälj) Mats B och Andreas (projektering), Kent och jag (montör), Rasmus (elektriker) samt våra dekorationsmålare Gabrielle och Daniel.
FullSizeRender[2] FullSizeRender[8]
Youness Akhzouz

Ny på bloggen

IMG_3356-0.jpg

Hej, Jag heter Youness Akhzouz, jobbar som dörrmontör på företaget och ska även börja blogga här. Jag tycker om mitt arbete där jag får chansen att möta olika människor och arbeta i nya miljöer, det berikar mitt liv. Dagarna går fort och vi på Svenska Skydd är ett bra team tillsammans.