Youness Akhzouz

Säkerhetsdörrar med lågt u-värde

Vädret har varit optimalt  när arbetsledare Choman med hjälp av Ahmed och Kent har monterat dessa säkerhetsdörrar med lågt u-värde(trä) med överljus som ger ett fint sken i hallen då ljuset kommer in. De gamla överljusen var grumliga och i dåligt skick men nu kommer det verkligen bli ett lyft.

IMG_1481

Youness Akhzouz

Hälsningar från södra Sverige

svenska skydd

Svenska Skydd expanderar och har nu kontor i Stockholm, Helsingborg, Göteborg, Norrköping och Uppsala. På bild ser ni delar av vår personalstyrka från vårt Helsingborgskontor.

Ha en fin vecka!

Youness Akhzouz

Säkerhetsdörrar

Här har vi fått förtroendet av en förening i Stockholms innerstad att montera 30 säkerhetsdörrar. Arbetsledaren Choman har tillsammans med Patrik och Akilles gjort ett jättefint jobb och så har våra duktiga dekorationsmålare Björn och Co. ådringsmålat dessa skönheter.

IMG_0844

Youness Akhzouz

Olika klasser av säkerhetsdörrar

Den vanligaste frågan som vi får av våra kunder som har haft inbrott är:
Varför är svenskaskydd’s säkerhetsdörrar bättre än befintliga dörrar. Jag brukar förklara det med att Säkerhetsdörrar finns till att börja med i olika klasser. Den som är standard i dag för lägenheter ät testad i Europeiska standarden för Resistance class 3 (RC3).
De gamla säkerhetsdörrar som finns på marknaden är ofta testade i Svensk Standard klass 2. Ju högre klass desto starkare dörr. Precis som med öl. Klass 1 är kass, medans klass 3 är riktigt bra drag i.
Våra Säkerhetsdörren är en ståldörr med träutseende och vi monterar även in en karm av stål. Den har även 2 st hakregellås som binder samman dörrblad med karmen när den är låst och gör det svårt att bryta upp dörren. Dessutom är den brandklassad och stänger ute rök och eld vid brand i huset. Det många uppskattar är också att säkerhetsdörren har god ljudisolering och det blir tystare i lägenheten.
inbrott