Våra skribenter

Det är vi som bloggar om allt möjligt med en förkärlek till inredning, design, färg och form. Vi jobbar på Svenska skydd som förser privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med marknadens bästa säkerhetsdörrar. Vi formsäkrar även trapphus och bevarar vårt kulturarv.


Björn Andersson

Björn Andersson - Målning

Björn är utbildad dekorationsmålare sedan 14 år tillbaka. Han har retuscherat marmorpelare i Gamla Riksdagshuset, tvättat Drottningens rum på Operan och även gjort egyptiska takmålningar. Björn kommer ge en insyn i trapphus med varierande stilar från olika tidsepoker.

Senaste inlägg 16 november: Hissrenovering
Jenny Larsson

Jenny Larsson - Svenska Skydd

Jag heter Jenny och jobbar på Svenska skydd som produktionsledare! Jag har jobbat inom många olika yrken tidigare men att jag gick på Cirkusgymnasiet i Gävle passar ju bra då jag kommer att ha "många bollar i luften" som produktionsledare!

Senaste inlägg 11 oktober: Hur ser säkerhetsdörrarna ut?

Mattias Eriander - Svenska Skydd

Mattias arbetar på vårt kontor i Helsingborg och har hand om både säljavdelning och montage. Mattias kommer ge insyn i vårt dagliga arbete med alltifrån säkerhetsdörrar, tips och råd inför upphandlingar och massa mera.

Senaste inlägg 19 september: Spegeldörr före/efter…
Youness Akhzouz

Youness Akhzouz - säkerhetsdörrar

Senaste inlägg 2 november: Säkerhetsdörrar i massor